Over ons

IBM, Copaco, YouGet, Novadoc en OD Solutions zijn experts op het gebied van automatisering. Zo delen wij kennis om data beter te benutten, en klantgerichter en efficiënter te werken: bijvoorbeeld door AI en robotisering in te zetten. Laat je inspireren om praktisch aan de slag te gaan met digitalisering, op een manier die bij jou past. Zet de digitale transformatie van jouw business in!

Copaco

Copaco N.V. is distributeur in de Benelux van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). We leveren met circa 450 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van servers, storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services.

IBM

IBM is een erkende wereldwijde leider op het gebied van IT-beveiliging en privacy. Wij geloven dat onze kracht ligt in de diversiteit van onze medewerkers. IBM moedigt creatieve bezigheden en passies buiten het werk aan, want wanneer IBM’ers hun nieuwsgierigheid kunnen verkennen, geeft het ons allemaal een nieuwe kijk op de wereld en haar mogelijkheden voor opkomende technologie. Samen kan IBM vooruitgang stimuleren door zinvolle innovatie en actie.

OD-Solutions

OD Solutions helpt organisaties met het digitaliseren en organiseren van documenten en informatie. Er worden vaak zoveel documenten opgeslagen (in de cloud of lokaal op apparaten) dat het veel tijd kost om de juiste informatie te vinden. Wij noemen dat het ‘kwijtbergen’ van documenten. Wij zorgen dat gestructureerde en ongestructureerde data vindbaar is en doorzoekbaar. Zo leggen we de basis om aan de slag te gaan met artificial intelligence, om diepere inzichten te halen uit beschikbare data en daar de juiste (geautomatiseerde) actie op te laten volgen.

Novadoc

Het team van Novadoc telt ongeveer 35 technisch specialisten. Zij zijn onder meer sterk in content services. Papieren documenten digitaliseren, opslaan, archiveren en eventueel weer vernietigen. Met slimme software die informatie uit documenten kan begrijpen in de context, helpen we bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Denk aan een chatbot die niet alleen voorgeprogrammeerde antwoorden geeft maar ook informatie opdiept. Ook ondersteunen we digitaal samenwerken aan documenten.

You-Get

You-Get bestaat uit een internationaal team van ruim 65 enthousiaste medewerkers, ondersteund door ontwikkelaars. Onze mensen hebben veel ervaring met het optimaliseren van werkprocessen en het gebruik van AI om de computer op data gebaseerde beslissingen te laten nemen. Alles draait om een optimale ervaring voor de eindklant. Digitale transformatie zien we als een gezamenlijke reis met onze klanten, op weg naar groei en innovatie.

Overige dienstverleners

Dit kennisplatform is in gezamenlijk initiatief met enkele overige IT-dienstverleners. We zullen in communicatie met jou altijd herkenbaar aangeven dat we communiceren naar aanleiding en in opdracht van het kennisplatform transformeer je business. Heb je vragen over de samenwerking van dit initiatief, laat dan je gegevens achter bij contact en we nemen graag even contact met je op.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Bedrijfsautomatisering past bij een tijd waarin iedereen wil innoveren en onder druk staat om kosten te besparen. Over alle mogelijkheden valt veel te vertellen. We vinden het leuk om met jou van gedachten te wisselen. Laat je gegevens achter en wij bellen je snel op. 

Powered by Copaco & IBM

Dit kennisplatform is een initiatief van IBM, Copaco en enkele IT-dienstverleners in Nederland.